Acteurs 12 t/m 15 jaar gezocht

On 20 oktober 2016

twee meiden TheaterklasVoor een theatervoorstelling op locatie zoekt Jeugdtheaterschool Flores acteurs van 12 tot en met 15 jaar! Acteerervaring is niet nodig. De voorstelling speelt in maart 2017 op een bijzondere buitenlocatie in de Bollenstreek. De repetities vinden iedere zondag van 12.45 tot 15.30 uur plaats in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse.

Jeugdtheaterschool Flores (JTS Flores) maakt jaarlijks een voorstelling op locatie met de Theaterklas. Deze groep bestaat uit jongeren van 12 tot en met 15 jaar die net begonnen zijn met acteren of al een tijdje les volgen bij JTS Flores. Ze krijgen les van professionele theater- en zangdocenten.

Avontuur
Wie deelneemt aan de Theaterklas wordt iedere week weer meegenomen in een ander avontuur. Alle aspecten van het acteren komen aan bod, van improviseren tot het spelen van een monoloog.

Theater- en zangles
Wekelijks hebben de spelers op zondag zangles van 12.45 tot 13.45 uur en acteerles van 14.00 uur tot 15.30 uur. De zangles is optioneel, spelers mogen dus zelf kiezen of ze hieraan deelnemen. Klik HIER voor meer informatie over de Theaterklas.

Bijzondere locaties
De Theaterklas speelde al meerdere malen in Speeltuin Marijke en fysiopraktijk Boot en Broersen in Lisse. Ook dit seizoen vindt de voorstelling weer plaats op een bijzondere locatie, deze blijft nu nog even geheim. De repetities zijn iedere zondag in Floralis, maar ook een aantal keren op de locatie.

Acteurs vanaf 16 jaar
Voor jongeren van 16 tot en met 20 jaar is er bij JTS Flores de Productieklas. Zij maken ook ieder seizoen een nieuwe voorstelling en spelen die in de theaterzaal van Floralis en op festivals voor jongerentheater. Op deze groep is het ook nog mogelijk voor (beginnende) acteurs om in te stromen. De Productieklas repeteert iedere zondag van 15.00 tot 18.00 uur in Floralis.

Comments are closed.