Crowdfund-actie

Crowdfund-actie

Het afgelopen seizoen heeft Jeugdtheaterschool Flores door o.a. de coronacrisis een aantal rake klappen gekregen. Steun van verschillende fondsen viel weg, er waren geen inkomsten van kaartverkoop en een deel van het lesgeld moest worden terugbetaald. Helaas maken we als kleine stichting geen aanspraak op de bestaande steunpakketten vanuit de overheid.

Op dit moment komt onze unieke positie als aanbieder van kunst en cultuur voor de jeugd van Lisse en omstreken in gevaar. Om komend seizoen weer theatercursussen, -producties en -projecten te kunnen blijven realiseren hebben we een crowdfundactie opgezet.

Doe mee en doneer!
We begrijpen dat de crisis iedereen treft, daarom is geen enkel bedrag te laag en zijn we dankbaar voor elke donatie die we mogen ontvangen. Wil jij ons ook helpen? Doneren kan via deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=C2JAaHyqRSKwSshVQThf1Ahttps://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=C2JAaHyqRSKwSshVQThf1A.

Namens het team van JTS Flores alvast heel erg bedankt. Samen maken we er een mooi theaterjaar van!

Hoe ver zijn we?
Het streefbedrag van de actie bedraagt € 4.000,-. Op dit moment (1 november 2020) staat de teller op € 3.000,- waarmee we op 75% van het totaal zitten.