Gratis meedoedagen

Gratis meedoedagen

Jeugdtheaterschool Flores organiseert op zondag 24 oktober en donderdag 28 oktober gratis Meedoedagen voor iedereen van 4 tot en met 24 jaar. Alle reguliere theater- en zanglessen zijn op deze twee dagen open voor kinderen en jongeren die een keer mee willen doen. De lessen vinden plaats in Floralis, Floralisplein 69, Lisse.

De lessen van Jeugdtheaterschool Flores zijn begin oktober gestart. Na de Meedoedagen is het nog mogelijk om in te schrijven voor de cursussen. Van tevoren aanmelden voor de Meedoedagen is niet nodig, een kwartier voor aanvang melden in de foyer van Floralis is voldoende. De lessen starten tijdens de Meedoedagen op de reguliere tijden, klik hier voor het lesaanbod en bijbehorende aanvangstijden.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar
Op donderdag en zondag zijn er wekelijks theater- en zanglessen bij Jeugdtheaterschool Flores. Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er de Speelleerklas en 7 tot en met 9-jarigen kunnen deelnemen aan de Basisklas. De cursus Jeugdproductie is er voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar die graag willen acteren in een theatervoorstelling. Deze groep maakt samen met een regisseur een eigen voorstelling die in juni 2022 te zien is in de theaterzaal van Floralis.

Jongeren van 12 tot en met 24 jaar
Voor jongeren vanaf 12 jaar zijn er op zondag theater- en zanglessen in Floralis. In deze Productiegroepen leren de leerlingen te denken als regisseur en als makende speler. Gezamenlijk wordt verantwoordelijkheid gedragen voor het maakproces. De vakdocent van JTS Flores coacht de groep in het maken en spelen door vragen te stellen en opdrachten te geven. Voor alle leerlingen is zangles optioneel. De cursussen worden in het voorjaar afgesloten met het spelen van een voorstelling op locatie of in een theaterzaal.

Professionele docenten
De cursussen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. Naast de vaste theater- en zangdocenten, krijgen de leerlingen van JTS Flores gedurende het seizoen ook masterclasses van verschillende, interessante gastdocenten.