Gratis Meedoedagen

Gratis Meedoedagen

Jeugdtheaterschool Flores organiseert op zondag 25 oktober en donderdag 29 oktober gratis Meedoedagen voor iedereen van 4 tot en met 17 jaar. Alle reguliere theater- en zanglessen zijn op deze twee dagen open voor kinderen en jongeren die een keer mee willen doen. De lessen vinden plaats in Floralis, Floralisplein 69, Lisse.

De lessen van Jeugdtheaterschool Flores zijn begin oktober gestart. Na de Meedoedagen is het nog mogelijk om in te schrijven voor de cursussen. Van tevoren aanmelden voor de Meedoedagen is niet nodig, een kwartier voor aanvang melden in de foyer van Floralis is voldoende. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus, vragen we jongeren die meedoen met een Productiegroep een mondkapje te dragen bij verplaatsingen. De lessen starten tijdens de Meedoedagen op de reguliere tijden. Meer informatie is te vinden op de website www.jtsflores.nl

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar
Op donderdag en zondag zijn er wekelijks theater- en zanglessen bij Jeugdtheaterschool Flores. Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er de Speelleerklas en 7 tot en met 9-jarigen kunnen deelnemen aan de Basisklas. De cursus Jeugdproductie is er voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar die graag willen acteren in een theatervoorstelling. Deze groep maakt samen met een regisseur een eigen voorstelling die in april 2021 te zien is in de theaterzaal van Floralis.

Jongeren van 12 tot en met 17 jaar
Voor jongeren vanaf 12 jaar zijn er op zondag theater- en zanglessen in Floralis. In deze Productiegroepen leren de leerlingen te denken als regisseur en als makende speler. Gezamenlijk wordt verantwoordelijk gedragen voor het maakproces. De vakdocent van JTS Flores coacht de groep in het maken en spelen door vragen te stellen en opdrachten te geven. Voor alle leerlingen is zangles optioneel. De cursussen worden in het voorjaar afgesloten met het spelen van een voorstelling op locatie of in een theaterzaal.

Professionele docenten
De cursussen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. Naast de vaste theater- en zangdocenten, krijgen de leerlingen van JTS Flores gedurende het seizoen ook masterclasses van verschillende, interessante gastdocenten. Kijk voor meer informatie over Jeugdtheaterschool Flores op www.jtsflores.nl.