Gratis open les kinderen 4-6 jaar

On 18 december 2017

180105 Persbericht Gratis open les theaterKinderen van 4 tot en met 6 jaar kunnen het nieuwe jaar starten met theaterlessen bij JTS Flores. Op donderdag 18 januari is er een gratis open les van 16.00 tot 17.00 uur in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse.

Plezier staat voorop in de lessen bij Jeugdtheaterschool Flores. In de cursus Speelleerklas, voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar, maak je kennis met de beginselen van het theater. Je leert spelenderwijs een verhaal over te brengen door je stem, lijf en fantasie in te zetten. Aan het einde van de lessenreeks presenteer je voor een besloten publiek waar je met je groep aan gewerkt hebt.

Deelname
Tijdens de open les op donderdag 18 januari kunnen kinderen uitproberen of theater bij hen past. Deelname aan de open les is gratis en van te voren aanmelden is niet nodig, voor aanvang van de les melden in de foyer van Floralis is voldoende. Mochten kinderen naar aanleiding van de open les inschrijven voor de Speelleerklas, dan kost deelname 93 euro voor de rest van het seizoen.

Comments are closed.