Gratis Meedoedagen in oktober

On 16 oktober 2016

161015-gratis-meedoedagen-bij-jts-flores-jpg-e1476555276256Jeugdtheaterschool Flores organiseert gratis Meedoedagen voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 20 jaar. Er zijn open theater- en zanglessen op zondag 23 en donderdag 27 oktober in Floralis (Floralisplein 69, Lisse) en op woensdag 26 oktober in Theater Het Trefpunt (Herenweg 80, Warmond).

De lessen van Jeugdtheaterschool Flores (JTS Flores) zijn begin oktober gestart. Het is naar aanleiding van de Meedoedagen nog mogelijk om in te stromen op de groepen. Kinderen en jongeren die de theater- en zanglessen willen uitproberen, hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Een kwartier voor aanvang melden in de foyer van Floralis of Het Trefpunt is voldoende. 

Prijs
JTS Flores verloot twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze in Theater Het Trefpunt onder de kinderen en jongeren die zich tijdens de Meedoedagen inschrijven én de al ingeschreven leerlingen van dit seizoen.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar
In Floralis zijn er wekelijks op donderdag en zondag theater- en zanglessen voor kinderen en op woensdagmiddag zijn er lessen in Warmond. Voor kinderen van 6 en 7 jaar is er de Speelleerklas, 8- en 9-jarigen kunnen deelnemen aan de Basisklas. De cursus Jeugdproductie is er voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar die graag willen acteren in een theatervoorstelling. Deze groep maakt samen met een regisseur van JTS Flores een eigen voorstelling die in april te zien zal zijn in de theaterzalen van Floralis en Het Trefpunt. Klik HIER voor met info over de lessen voor kinderen.

Jongeren van 12 tot en met 20 jaar
Voor de Theaterklas 12+ zoekt JTS Flores momenteel nog enthousiaste jongeren die willen acteren en/of zingen in een theatervoorstelling. Deze groep speelt in het voorjaar een voorstelling op een bijzondere buitenlocatie in de regio. De theaterklas repeteert elke zondag in Floralis vanaf 12.45 uur. Ook voor jongeren van 16 tot en met 20 jaar is er de mogelijkheid om in een voorstelling te spelen bij de Productieklas. Zij repeteren op zondagen vanaf 15.00 uur in Lisse. Klik HIER voor met info over de lessen voor jongeren.

Comments are closed.