Gratis open lessen 24 september

On 31 juli 2017

170629 Groepsfoto les met PleunJeugdtheaterschool Flores start het nieuwe seizoen met open lessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De gratis theater- en zanglessen worden gegeven tijdens de Feestweek op zondag 24 september tussen 12.00 en 15.00 uur in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse.

De nieuwe cursussen van Jeugdtheaterschool (JTS) Flores gaan op zondag 1 en donderdag 5 oktober weer van start in
Floralis. Er zijn verschillende theatercursussen voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 20 jaar, deze cursussen zijn allemaal naar keuze uit te breiden met zangles. Tijdens de open lessen kunnen kinderen uitproberen of theater en zang iets voor hun is.

Rooster open lessen zondag 24 september
4 t/m 6 jaar: theater en zang 12.00 – 13.00 uur
7 t/m 9 jaar: theater 13.00 – 14.00 uur, zang 14.00 – 15.00 uur
10 t/m 12 jaar: zang 13.00 – 14.00 uur, theater 14.00 – 15.00 uur

De open lessen worden georganiseerd in het kader van de Feestweek, in samenwerking met Harddraverijvereniging Lisse. Aanmelden is niet nodig, je kunt je een kwartier voor aanvang melden in de foyer van Floralis.

Kindercursussen
Vanaf donderdag 5 oktober start de Speelleerklas voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. De Basisklas voor iedereen van 7 t/m 9 jaar wordt aangeboden op donderdag en zondag (start 1 oktober). Ben je tussen de 10 en 12 jaar? Dan kun je meespelen in de theatervoorstelling van de cursus Jeugdproductie. Deze repetities zijn op donderdag.

Jongerencursussen
Voor jongeren vanaf 12 jaar zijn er theater- en zanglessen op zondag in Floralis. Voor middelbare scholieren tot en met 15 jaar is er de Theaterklas. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan de Productieklas. Beide groepen krijgen training in acteren en regisseren, de zangles is optioneel. De cursussen worden in het voorjaar afgesloten met het spelen van een voorstelling op locatie of in de theaterzaal van Floralis. De voorstelling van de Productieklas wordt ook ingezonden voor deelname aan wedstrijden op theaterfestivals zoals 5RoeFestival.

Professionele docenten
De cursussen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. Naast de vaste theater- en zangdocenten, krijgen de leerlingen van JTS Flores gedurende het seizoen ook les van verschillende, bijzondere gastdocenten.

Wil jij ook acteren en zingen?
De nieuwe cursussen van Jeugdtheaterschool Flores gaan van start op zondag 1 en donderdag 5 oktober. Kijk op jtsflores.nl/kinderen en op jtsflores.nl/jongeren voor meer informatie.

 

Comments are closed.