Jonge acteurs gezocht

Jonge acteurs gezocht

Voor een theatervoorstelling op locatie zoekt Jeugdtheaterschool Flores spelers van 12 tot en met 15 jaar! Acteerervaring is niet nodig. De voorstelling speelt in maart 2020 op een bijzondere locatie in de Bollenstreek. Voor jongeren van 16 tot en met 24 jaar is er bij JTS Flores de Productieklas. Zij maken ook ieder seizoen een nieuwe voorstelling en spelen die op festivals voor jongerentheater. Schrijf je hier in.

Jeugdtheaterschool Flores (JTS Flores) maakt jaarlijks een voorstelling op locatie met een groep jongeren van 12 tot en met 15 jaar, genaamd de Theaterklas. De jongeren zijn dit seizoen begonnen met acteren of volgen al een tijdje les bij JTS Flores. Ze krijgen wekelijks theater- en zangles van professionele docenten. Kijk voor meer informatie over de Theaterklas en andere activiteiten van JTS Flores op www.jtsflores.nl/lesaanbod/jongeren

Acteurs vanaf 16 jaar
Voor jongeren van 16 tot en met 24 jaar is er bij JTS Flores de Productieklas. Zij maken ook ieder seizoen een nieuwe voorstelling en spelen die in Lisse en op festivals voor jongerentheater. Het is ook nog mogelijk om op deze groep in te stromen. De Productieklas repeteert iedere zondag van 15.00 tot 17.00 uur in Floralis.

Avontuur
Wie deelneemt aan de Theaterklas wordt iedere week weer meegenomen in een ander avontuur. Alle aspecten van het acteren komen aan bod, van improviseren tot het spelen van een monoloog. Iedere zondag heeft de groep twee uur theaterles en aansluitend 45 minuten zangles. De zangles is optioneel, spelers mogen dus zelf kiezen of ze hieraan deelnemen.

Bijzondere locaties
De Theaterklas speelde vorig seizoen bij het LAM museum. Eerdere seizoenen speelden jongeren van JTS Flores bij atletiekvereniging De Spartaan, de zorgboerderij Stichting SterkSaam, Speeltuin Marijke en fysiopraktijk Boot en Broersen. Ook dit seizoen vindt de voorstelling weer plaats op een bijzondere locatie, deze blijft nog even geheim. De repetities zijn iedere zondag in Floralis, maar ook een aantal keren op de locatie.