Korte cursus theater en zang

Korte cursus theater en zang


Foto: Henk van Dijk

Jeugdtheaterschool Flores biedt van zondag 26 mei tot en met 30 juni een korte cursus theater en zang aan in Foralis, Floralisplein 69 in Lisse. De wekelijkse cursus is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die een keertje theater- en zanglessen willen uitproberen.

De lessen vinden plaats op vijf zondagen van 10.00 tot 11.30 uur en bestaan uit 45 minuten theaterles en 45 minuten zangles. In de laatste les wordt afgesloten met een presentatie voor familie en vrienden.

Docenten
De theaterlessen worden gegeven door Tamara Esser uit Sassenheim. Ze studeerde af als theaterdocent aan de Theateracademie van Fontys in Tilburg. Als stage werkte Tamara in Curaçao bij Jeugdtheaterschool Drazans in Willemstad. Kiki Luitwieler geeft de zanglessen. Zij is zangeres en onder de naam Frangi schrijft ze liedjes, componeert ze voor theater en performance art en heeft ze haar eigen School of Harmony. Na een bachelor en master in klassieke zang, besloot Kiki van richting te veranderen en creëerde ze een werkveld waarin ze haar creativiteit, liefde voor verschillende soorten muziek en passie voor compositie kwijt kan.


Foto: Joris Dickhoff

Inschrijven
Schrijf je in door je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te mailen naar 
info@jtsflores.nl. De aanmeldingen worden op basis van leeftijd verdeeld over verschillende groepen.

Korte cursus theater en zang – 4 t/m 12 jaar
Lesdata: 26 mei en 2, 16, 23 en 30 juni   

Locatie: Floralis, Floralisplein 69, Lisse
Tijd: 10.00 – 11.30 uur

Prijs: € 59,-