Nieuwe theatercursussen

On 18 september 2016

IMG_1860Jeugdtheaterschool Flores start het nieuwe seizoen met open lessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. In Lisse worden de gratis theater- en zanglessen gegeven tijdens de Feestweek op zondag 25 september tussen 11.00 en 13.00 uur in Floralis, Floralisplein 69. Woensdag 28 september kunnen kinderen in Warmond meedoen aan de lessen tussen 12.15 en 14.45 uur in Theater het Trefpunt, Herenweg 80.

De nieuwe cursussen van JTS Flores gaan in oktober weer van start op beide leslocaties. De wekelijkse lessen vinden plaats op woensdag, donderdag en zondag. Tijdens de open lessen kun je uitproberen of theater en zang iets voor jou is.

Kinderen
Op zondag 2 oktober, woensdag 5 en donderdag 6 oktober starten er verschillende theatercursussen, waarbij het mogelijk is om aansluitend ook zangles te volgen. Voor kinderen van 6 en 7 jaar is er de Speelleerklas. Vanaf 8 jaar kun je deelnemen aan de Basisklas. Ben je tussen de 10 en 12 jaar? Dan kun je meespelen in een theatervoorstelling van de cursus Jeugdproductie.

Jongeren
Voor middelbare scholieren t/m 15 jaar is er de Theaterklas, zij krijgen training in acteren en regisseren. De cursus wordt afgesloten met een locatievoorstelling. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden voor de Productieklas. Een talentvolle groep jongeren die een theatervoorstelling maakt met regisseur Simon van Wijhe. Deze voorstelling is in maart 2017 te zien in de theaterzaal van Floralis en wordt ingezonden voor deelname aan wedstrijden op theaterfestivals. De afgelopen jaren won de Productieklas al meerdere prijzen op het 5RoeFestival in Noordwijkerhout, waaronder Beste Regie en Beste Actrice.

Professionele begeleiding
De cursussen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. Naast de vaste theater- en zangdocenten, krijgen de leerlingen van JTS Flores gedurende het seizoen ook les van verschillende, bijzondere gastdocenten. Dit jaar neemt Leonie Meijer (bekend van The Voice of Holland) wederom de workshops singer-songwriting voor haar rekening.

Wil jij ook acteren en zingen?
De nieuwe cursussen van Jeugdtheaterschool Flores gaan van start op zondag 2, woensdag 5 en donderdag 6 oktober. Wil je op theaterles, meespelen in een van de voorstellingen of meer informatie over het volwassenenaanbod?
Klik hier voor het volledige lesaanbod. Wil je meedoen aan de open lessen tijdens de Feestweek van Lisse? Klik hier voor de lestijden.

Comments are closed.