Nieuwe zakelijke leiding

Nieuwe zakelijke leiding

Vanaf 1 december 2020 vormen Mikal Gebreselassi en Ilidia Medina de nieuwe zakelijke leiding van Jeugdtheaterschool Flores in Lisse. Zij nemen de taken over van Julian Hooghuis die na anderhalf jaar afscheid neemt vanwege zijn nieuwe baan als online marketeer en project manager bij INTK in Utrecht.

Mikal volgt momenteel een traineeship in Finance. Op de Erasmus Universiteit in Rotterdam is zij afgestudeerd aan de bachelorstudie Economie & Bedrijfseconomie en heeft ze haar master behaald in Accounting & Auditing. In haar vrije tijd is Mikal bij het Maaspodium lid van het Theater of the Now-panel dat interactieve theateravonden ontwikkelt rondom voorstellingen over maatschappelijk actuele thema’s. Mikal assisteerde Julian al in de zakelijke leiding en zal nu het stokje overnemen samen met Ilidia. Mikal gaat zich bezig houden met de financiële administratie.

Ilidia zal zich vooral richten op de fondsenwerving en externe relaties. Ze volgt een bachelor in Dance Education aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Daarnaast is zij afgestudeerd als Artiest aan de MBO Theaterschool in Rotterdam. “Naast de nieuwe functie bij JTS Flores en mijn opleiding, houd ik me ook bezig met mijn eigen onderneming genaamd Speak Up Collective: een platform ter bevordering van persoonlijke ontwikkeling onder jongeren en volwassen. We bespreken verschillende maatschappelijke thema’s en willen taboes doorbreken om zo te groeien en verbinding te maken met jezelf en de ander.”

Mikal en Ilidia vormen met artistiek leider Remco Went de nieuwe directie van Stichting Jeugdtheaterschool Flores.