Ooit een schaap horen klagen?

On 16 maart 2017

schaapjesDe Jeugdproductie van Jeugdtheaterschool Flores speelt op zondag 2 april de fysieke theatervoorstelling Ooit een schaap horen klagen? De voorstelling begint om 19.00 uur in de theaterzaal van Floralis.

Zestien kinderen (10 t/m 12 jaar) uit de Jeugdproductie spelen geen leuk toneelstukje. Niet omdat ze dat niet wilden. Zij hadden op zich best wel zin in een leuke kindervoorstelling. Aan hen heeft het niet gelegen.
Ooit een schaap horen klagen gaat over opkomen voor je eigen rechten of voor die van een ander. De leerlingen maakten eigen scènes over oneerlijkheid in de wereld.

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer.
Maar wij zijn geen schapen.
Heb je ooit een schaap horen klagen?

Kaartverkoop
Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar aan de kassa van Floralis en kosten € 7,50. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost een kaartje maar € 5,-.

Regie: Remco Went
Muziek: Nina Giampaolo

Spel: Lisanne Baars, Daan de Beer, Fenna de Boer, Roos voor den Dag, Tessa Evers, Juliet Goemans, Wout Jongenotter, Denise de Nooijer, Myrthe Noordermeer, David Orozco, Jade Persoon, Naomi Romijn, Julia Tibboel, Igor van Tol, Nynke Vernooij, Nina Zandvliet.
Met dank aan: Jeroen van der Heijden, Sara Giampaolo, Marijke de Vos, Sandra Wijnhout

Crowdfundactie
Om deze voorstellingen te kunnen realiseren, kan JTS Flores alle steun goed gebruiken. Via het platform
 Voordekunst is JTS Flores daarom een crowdfundactie gestart. Met de donaties kan de Jeugdtheaterschool onder meer decors, rekwisieten, kostuums en licht inzetten om zo een compleet vormgegeven voorstelling te maken waarin de spelers tot hun recht komen. Doneren kan al vanaf € 10,-. Tegenover elke donatie, staat een tegenprestatie. Kijk HIER voor meer informatie over de actie.

Comments are closed.