Opheffing JTS Flores

Opheffing JTS Flores

Jeugdtheaterschool Flores stopt na negen jaar.

Nadat oprichter en artistiek leider Remco Went aangaf zijn taken niet meer te kunnen combineren met zijn baan en overige vrijwilligerswerk, heeft de directie en het bestuur besloten de activiteiten van JTS Flores na het einde van dit seizoen niet door te zetten en de stichting op te heffen.

We hebben negen mooie jaren gehad waarin we veel hebben mogen betekenen in de ontwikkeling van kinderen en jongeren in Lisse en omstreken. Samen met hun familie en vrienden kijken we trots terug op alle leerlingen die zich in de lessen en voorstellingen presenteerden.

Vanaf het eerste bestaansjaar waren we ook actief in het onderwijs en hebben we op basisscholen en middelbare scholen een impuls gegeven aan de cultuureducatie. We zijn iedereen dankbaar die ons de afgelopen jaren heeft gesteund en met ons heeft samen gewerkt om deze doelen te verwezenlijken in zowel de vrijetijd als in het onderwijs.

Op 11 en 12 juni zijn tijdens het Familieweekend van Harddraverijvereniging Lisse de laatste twee producties van Jeugdtheaterschool Flores te zien: Wij kiezen ervoor om naar de maan te gaan door de Jeugdproductie (10 t/m 12 jaar) en Met ons gaat alles goed door de Productiegroep 16+. Vanaf hetzelfde weekend is de Wensputcast te beluisteren, een podcast waarin 150 kinderen en jongeren uit Lisse hun toekomstwensen voor het dorp laten horen.

We kijken uit naar een mooie afsluiting van het seizoen met het voorstellingsweekend in juni.

Remco Went (artistiek leider), Ilidia Medina en Mikal Gebreselassi (zakelijke leiding), Angelique Beijk, Cody van Dam, Karel Zegers, Nico Went (bestuur), Kelly Cyrus (coördinator)