Peutertheater bij JTS Flores

Peutertheater bij JTS Flores

Jeugdtheaterschool Flores organiseert op zondag 8 maart 2020 theater voor peuters van 2 tot en met 3 jaar. De les start om 10.00 uur en vindt plaats in Floralis, Floralisplein 69, Lisse.

Peutertheater
Voor de peuters van 2 tot en met 3 jaar is er Peutertheater. De kinderen krijgen les samen met een ouder of grootouder en gaan veel bewegen, zingen, dansen en spelen op muziek. Spelenderwijs leren de kinderen de beginselen van het theater. Van te voren aanmelden voor Peutertheater is niet nodig, een kwartier voor aanvang melden in de foyer van Floralis is voldoende. De losse lessen zijn elke tweede zondag van de maand van 10.00 tot 10.45 uur. Prijs per les is 5 euro.

Professionele docenten
Bij Jeugdtheaterschool Flores worden theaterlessen gegeven voor kinderen en jongeren van 2 t/m 24 jaar. De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. Naast de vaste theater- en zangdocenten, krijgen de leerlingen vanaf 7 jaar gedurende het seizoen ook les van verschillende, interessante gastdocenten. Sinds dit seizoen heeft JTS Flores het aanbod uitgebreid met van oktober t/m april het maandelijkse Peutertheater.