Reprise Leven in het toen

On 18 september 2016

FullSizeRenderZaterdag 8 oktober speelt Jeugdtheaterschool Flores Leven in het toen, een theatervoorstelling op locatie bij Speeltuin Marijke (Crocussenstraat 3A, Lisse), om 11.30 (try-out), 13.30 en 15.30 uur.

De zeven jongeren (12-15 jaar) van de Theaterklas schreven voor Leven in het toen zelf teksten met als inspiratiebron de locatie Speeltuin Marijke. Gecombineerd met bestaande theaterteksten maakten ze een voorstelling over de fase tussen kind en volwassene. Op straat spelen is er niet meer bij en je gaat je afvragen hoe anderen jou zien en hoe je graag gezien zou worden. Voor de voorstelling schreven de spelers ook liedjes samen met hun zangdocent Sandra Wijnhout en met gastdocent en singer-songwriter Leonie Meijer. De entree voor de voorstelling is gratis.

Toen je nog speelde in de poppenhoek
Toen kon je misschien doen alsof
Maar dat is nu wel anders
We zijn geen kinderen meer
Het is hier niet de poppenhoek

Regie: Remco Went
Muziek: Leonie Meijer en Sandra Wijnhout
Spel: Veerle de Bleeker, Bo van Haaften, Channah de Haas (wordt op 8 oktober vervangen door Sanne Bet), Max Massaar, Fleur van der Pluijm (wordt op 8 oktober vervangen door Emma van de Vusse), Suzanne Wallaart en Tye van der Zwet
Met dank aan: Speeltuinvereniging Marijke en Gluren bij de Buren

Zaterdag 8 oktober
11.30 (try-out), 13.30 en 15.30 uur
Speeltuin Marijke
Crocussenstraat 3A, Lisse

Entree: gratis

Leven in het toen ging in première in april 2016 en wordt speciaal voor het huiskamerfestival Gluren bij de Buren hernomen.

TRAILER

Comments are closed.