Theaterklas speelt op locatie

On 5 maart 2018

Koplopers profielWat als je het leven omzet in getallen en scores? De Theaterklas van Jeugdtheaterschool Flores speelt op zaterdag 24 maart een locatievoorstelling waarin jongeren het leven zien als een wedstrijd. De voorstelling vindt plaats bij atletiekvereniging De Spartaan, Spekkelaan 8 in Lisse, om 11.30, 13.30 en 15.30 uur. De Jeugdtheaterschool zoekt nog sportende figuranten!

De jonge spelers (12-15 jaar) zijn vastbesloten van het leven te winnen, om mee te tellen. Alleen wat ze precies tellen, dat weten ze nog niet. Een groepje ouderen helpt de jongeren, zij zijn immers ervaringsdeskundigen op dit gebied. Vanuit het perspectief van aan de ene kant “de ervaring” en de andere kant “de mogelijkheid” proberen de twee generaties het leven om te zetten in getallen en scores. Waar scoor je het hoogst mee en wat valt er eigenlijk te winnen? Een fysieke, beeldende en muzikale locatievoorstelling over de vraag: Wat telt? Entree is € 6,50, kaarten reserveren kan via reserveren@jtsflores.nl. Kaarten kunnen vervolgens contant worden afgerekend op de locatie, pinnen is niet mogelijk.

Figuranten
Om de atletiekbaan tot leven te laten komen zoekt JTS Flores figuranten die tijdens de voorstellingen willen sporten. Alle verspringers, hoogspringers, kogelstoters en hardlopers zijn welkom om mee te doen. Je aanwezigheid is nodig tijdens de generale repetitie op zondag 18 maart van 15.45 tot 17.00 uur en op de voorstellingsdag, zaterdag 24 maart van 11.15 tot ca. 17.00 uur. Figureren bij één of twee van de drie voorstelling is ook mogelijk. Aanmelden en vragen stellen kan via de regisseur Lisa Giezen lisa_k_g@hotmail.com.

Credits
Spel: Denise de Nooijer, Fenna de Boer, Ilse Pollet, Janno Balendong, Josephine Willemse, Nina Zandvliet / Regie: Lisa Giezen / Muziek: Sandra Wijnhout / Met dank aan: Gemeente Lisse, Marijke de Vos, Ouderenkoor Zanglust, Stichting De Paraplu en alle medewerkers, vrijwilligers en figuranten van atletiekvereniging De Spartaan.

Comments are closed.