Voorstellingen over ‘feestvieren’

On 29 maart 2018

180328 scenefoto Uw beurt om te huilenJeugdtheaterschool Flores speelt op zondag 8 april twee voorstellingen in de theaterzaal van Floralis, Floralisplein 69 in Lisse. Om 14.30 uur speelt de groep Jeugdproductie (spelers van 10 t/m 12 jaar) Het feest van je leven. ’s Avonds om 20.00 uur speelt de Productieklas (spelers van 16 t/m 20 jaar) Uw beurt om te huilen.

Voor het maken van beide voorstellingen werkten de spelers aan de hand van het thema “feestvieren”, samen met het artistiek team van Jeugdtheaterschool Flores.

huilenprofielHet feest van je leven
De negen jonge spelers bepalen hun eigen regels wel, want het feest van je leven vier je zoals jij dat wil. Het feest van je leven is een fysieke theatervoorstelling waarin de jonge spelers zelf scénes maakten over grote dromen, kleine verlangens, kriebels in je buik en alles willen kunnen.

Uw beurt om te huilen
Uw beurt om te huilen is een voorstelling over de vele manieren van vieren. Welke tradities en rituelen horen bij het vieren van de dingen in het leven? Worden we inderdaad wel blij en gelukkig van feestjes of is zelfs een feest routine geworden? Een nietszeggende felicitatie op Facebook, een verplichte kringverjaardag. En wat zouden we eigenlijk moeten vieren, maar nemen we voor lief?

Kaartverkoop
Kaarten voor allebei de voorstellingen kosten € 8,50. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen Het feest van je leven bezoeken voor € 6,50. Kaarten zijn te koop via
www.floralislisse.nl/theater/programma en via de kassa van Floralis.

feestprofileCredits Het feest van je leven
Spel: Alicia Miklos, Daan de Beer, Dagmar Slootweg, David Orozco, Debbie Hoogkamer, Layla El Faouzi, Maaike van Schooten, Naomi Romijn, Wies de Ridder / Regie: Pleun Peters/ Muziek: Sandra Wijnhout / Met dank aan: Marijke de Vos.

Credits Uw beurt om te huilen
Channah de Haas, Emma van de Vusse, Rick van Steijn, Suzanne Wallaart, Litos Simoes, Ruben Hoekstra, Sanne Bet, Victor Res, Kaylee van Tilburg / Regie: Remco Went / Regieassistent: Ruben van den Aardweg / Muziek: Sandra Wijnhout / Poppen: Sanne Bet / Met dank aan: Jeroen van der Heijden, Anouk van Kolfschoten, Marijke de Vos.

Comments are closed.