Twee voorstellingen in maart

On 6 maart 2017

InBloeiPNGJeugdtheaterschool Flores speelt deze maand maar liefst twee voorstellingen. Een daarvan vindt zelfs plaats op het erf van een monumentale bollenschuur! Op zondag 19 maart speelt de Productieklas (16-20 jaar) de voorstelling Close Up in de theaterzaal van Floralis. Een week later, op zaterdag 25 maart, speelt de Theaterklas (12+) de voorstelling In Bloei bij zorgboerderij SterkSaam.

Jeugdtheaterschool Flores (JTS Flores) maakt ieder jaar verschillende voorstellingen met getalenteerde leerlingen. De jongeren worden actief betrokken bij het maken van de voorstellingen en werken met onderwerpen die hen aanspreken.

In Bloei
Middenin de bollenvelden, op het erf van een monumentale bollenschuur maken acht jongeren van JTS Flores, samen met de bewoners van zorgboerderij Stichting SterkSaam, de voorstelling In Bloei. Met de speellocatie als inspiratiebron maakten de jongeren zelf scènes, teksten en liedjes. In Bloei is een voorstelling over wat het is om te groeien, om op te groeien, om te vergroeien met je omgeving of met elkaar. Een groep jonge mensen die in dat grote veld aan mogelijkheden zichzelf proberen te vinden. De voorstelling speelt op zaterdag 25 maart om 11.30, 13.30 en 15.30 uur op het erf van Zorgboerderij SterkSaam, Heereweg 460a in Lisse. Kaarten kosten € 6,- en zijn te reserveren via reserveren@jtsflores.nl.

CLOSEUPPNG
Close Up
In de voorstelling Close Up zoomen de spelers in op het leven van Andromache, een figuur uit de Griekse Mythologie. Andromache is de koningin van Troje als de stad door de Griekse Neoptolemos wordt veroverd. Haar man en kind worden gedood en zij wordt als slaaf naar Griekenland gebracht. De voorstelling speelt op zondag 19 maart om 19.30 uur in de theaterzaal van Floralis, Floralisplein 69 in Lisse. Kaarten kosten € 8,- en zijn verkrijgbaar via de kassa van Floralis.

Crowdfundactie
Om deze voorstellingen te kunnen realiseren, kan JTS Flores alle steun goed gebruiken. Via het platform Voordekunst is JTS Flores daarom een crowdfundactie gestart. Met de donaties kan de Jeugdtheaterschool onder meer decors, rekwisieten, kostuums en licht inzetten om zo een compleet vormgegeven voorstelling te maken waarin de spelers tot hun recht komen. Doneren kan al vanaf € 10,-. Tegenover elke donatie, staat een tegenprestatie. Kijk voor meer informatie op https://www.voordekunst.nl/projecten/5405-jeugdtheaterschool-flores-1.

P1120775

Comments are closed.