CORONA UPDATE

CORONA UPDATE

Wij volgen de landelijke maatregelen van het RIVM tegen het coronavirus op. Dit nieuwsbericht wordt na versoepelingen of aanscherpingen op de maatregelen bijgewerkt. Op dit moment gelden de volgende regels in en om onze lessen:

– De lessen voor kinderen t/m 9 jaar zijn begin maart 2021 geannuleerd na een periode van online lessen. Ouders hebben het resterende lesgeld terug gekregen.
– De voorstellingen van de Jeugdproductie en Productiegroepen worden in alternatieve vorm doorgezet. Ouders hebben vanwege de aanpassingen deels restitutie van het lesgeld ontvangen.

We vinden het ontzettend jammer dat we genoodzaakt zijn om onze activiteiten deels online door te zetten en open op begrip voor deze omstandigheden. De kracht van theater zit ‘m in de live ontmoeting dus we hopen snel weer theater te kunnen maken met jullie in Floralis. Met de drie voorstellingsgroepen zoeken we naar manieren waarop we (digitaal of fysiek in kleinere setting) toch verbonden kunnen blijven met de leerlingen, het publiek en de lokale samenwerkingspartners. Houdt onze website en social media in de gaten voor meer info over de producties.